Ad Code

Responsive Advertisement

Ευρωπαϊκό πρόστιμο στη Ρωσία για τους ομοφυλόφιλους


Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε σήμερα ότι επιβάλλει πρόστιμο στη Ρωσία για παραβίαση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων με την απαγόρευση της πραγματοποίησης παρελάσεών τους στη Μόσχα.

Ο υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, Νικολάι Αλεξέγεφ, προσέφυγε κατά της απαγόρευσης αυτής στο δικαστήριο του Στρασβούργου με το επιχείρημα ότι η Ρωσία παραβιάζει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση, στην οποία υπόκειται καθώς είναι μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η Ρωσία παραβιάζει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και κάνει διακρίσεις βάσει των σεξουαλικών προτιμήσεων και έδωσε εντολή στη Μόσχα να καταβάλει πρόστιμο 29.510 ευρώ στον Αλεξέγεφ για ηθική βλάβη και για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων.

«Ο κίνδυνος μια διαδήλωση να προκαλέσει απλώς ενόχληση δεν επαρκεί για να αιτιολογήσει την απαγόρευσή της», έκρινε το δικαστήριο.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση