Ad Code

Responsive Advertisement

Διώξεις Βουλγάρων στην ΠΓΔΜ και... ο Βουλγαρός Τσάρος Σαμουήλ ηταν Σκοπιανός


Σύμφωνα με πληροφορίες Βουλγαρικών μέσων τα Σκόπια έχουν βάλει στο στόχαστρό τους πολίτες οι οποίοι διαθέτουν Βουλγαρικά διαβατήρια και τους καταδιώκει !!
Ηδή οι αρχές του κρατιδίου έχουν κατασχέσει 90 αυτοκίνητα ατόμων τα οποία έχουν βουλγαρικό διαβατήριο και τα οποία κυκλοφορούν στην χώρα με βουλγαρικές πινακίδες.
Οι κατηγορίες εκτοξεύονται από μέλη βουλγαρικών κομμάτων αλλά και ενώσεων ενώ το θέμα έχει λάβει διαστάσεις στην γειτονική μας χώρα.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της βουλγαρικής πλευράς «όλο και περισσότεροι κάτοικοι των Σκοπίων αντιλαμβανόμενοι των πραγματικών τους εθνικών καταβολών αποκτούν βουλγαρικά διαβατήρια.
Από την πλευρά τους οι αρχές των Σκοπίων προσπαθούν να τους αποτρέψουν από τον κυκλοφορούν με βουλγαρικών πινακίδων οχήματα με αποτέλεσμα να τους αναγκάζουν να πληρώσουν ποσά από 1000 έως 3000 ευρώ με την δικαιολογία πως τα «εισαγόμενα» αυτοκίνητα καταστρέφουν τους? δρόμους της χώρας".
Στο μεταξύ η παραχάραξη της ιστορίας συνεχίζεται απο τους Σκοπιανούς με στόχο αυτη την φορά οχι εμάς αλλά τους Βούλγαρους...
Το πλέον γελοίο είναι πως οι Σκοπιανοί ισχυρίζονται οτι ο Τσάρος των Βουλγάρων Σαμουήλ ο οποίος πολέμησε κατά του Βασιλείου ΒΆ του Βουλγαροκτόνου για πάνω από 40 έτη, δεν ήταν λένε Βούλγαρος αλλά? Σκοπιανός !!
Μην σας φανεί αστείο αμα δηλώσουν οι Σκοπιανοί ότι και η Ιωαννά της Λορένης ηταν δικιά τους και όχι Γαλλίδα...




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση