Ad Code

Responsive Advertisement

Απλήρωτοι πυροσβέστες άφησαν σπίτι να καεί


Οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο Τενεσί κοιτούσαν με απάθεια το σπίτι της οικογένειας Κράνικ να καίγεται έως ότου οι φλόγες το κατέστρεψαν ολοσχερώς, καθώς οι εντολές που είχαν ήταν να μην επέμβουν αφού η οικογένεια είχε ξεχάσει να πληρώσει την ετήσια συνδρομή των 75 δολαρίων.
Η 67χρονη Πολέτ Κράνικ δήλωσε ότι δεν είναι θυμωμένη με τους άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας αφού δεν είχαν άλλη επιλογή από το να κάνουν ότι τους διέταξε ο προϊστάμενός τους και από τη στιγμή που ξέχασε να πληρώσει την ετήσια συνδρομή μάλλον έτσι έπρεπε να εξελιχθούν τα πράγματα.
Το περιστατικό συνέβη στο δήμο Σάουθ Φούλτον της πολιτείας του Τενεσί και όπως έγινε γνωστό στην περιοχή δεν υπάρχει πυροσβεστική υπηρεσία και γι΄αυτό το λόγο όταν χρειάζεται σπεύδουν από το γειτονικό δήμο με  αντίτιμο τη συνδρομή των 75 δολαρίων το χρόνο.
"Όταν πήρα τηλέφωνο την πυροσβεστική και μου αρνήθηκαν τις υπηρεσίες τους σοκαρίστηκα. Το σπίτι μας μπορεί να κάηκε αλλά τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου είμαστε καλά και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία τώρα" δήλωσε η κ. Κράνικ.
Οι πυροσβέστες επενέβησαν μόνο όταν οι φλόγες πλησίασαν γειτονικό σπίτι, αφού πρώτα βεβαιώθηκαν ότι ο ιδιοκτήτης του είχε καταβάλει τα 75 δολάρια για προστασία.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση