Ad Code

Responsive Advertisement

Μεγάλη α(πώλ)εια για το ποδόσφαιρο – «Έφυγε» το χταπόδι-μάντης


Το χταπόδι που έγινε διάσημο για τις προβλέψεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο λόγος για τον Πολ ή … Πάουλ κατά τους Γερμανούς, που «έκλεψε» τα βλέμματα όλης της υφηλίου το καλοκαίρι, αφού είχε 100% επιτυχία στα αποτελέσματα των αγώνων των «πάντσερ»!
Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Ενυδρείου Θαλάσσιας Ζωής στο Ομπερχάουζεν, Στέφαν Πόρβολ, ο οποίος δήλωσε ότι : «Τον βρήκαμε νεκρό σήμερα το πρωί στη δεξαμενή που τον κρατούσαμε. Ήταν κάτι αναμενόμενο, γιατί τις τελευταίες ημέρες είχε μικρή κινητικότητα και έτρωγε πολύ λίγο».
Παράλληλα, διευκρίνισε πως ο θάνατος του χταποδιού – «προφήτη», προήλθε από φυσικά αίτια, μιας και όπως είναι γνωστό, ζουν το πολύ 2 χρόνια : «Φάνηκε πως έφυγε από τη ζωή ειρηνικά κατά την διάρκεια της νύχτας, από φυσικά αίτια. Είναι παρήγορο το γεγονός πως απόλαυσε τη διαμονή του εδώ», ανέφερε ο Πόρβολ.
Το κλίμα στο ενυδρείο του Ομπερχάουζεν είναι πένθιμο, με τους υπαλλήλους να φορούν μαύρες κορδέλες, ενώ ένα βιβλίο συλλυπητηρίων είναι στη διάθεση των επισκεπτών. Ο αντικαταστάτης του Πολ στο ενυδρείο έχει ήδη βρεθεί και μένει να φανεί, αν θα έχει τις ίδιες … μαντικές ικανότητες με το διάσημο αυτό χταπόδι.
Να θυμίσουμε, όσον αφορά στη διαδικασία πρόβλεψης των αναμετρήσεων, πως πριν τον εκάστοτε αγώνα, οι υπεύθυνοι του ενυδρείου τοποθετούσαν δύο δοχεία με τροφή, καθένα εκ των οποίων έφερε τη σημαία των δύο αντιπάλων.
Ο Paul προέβλεπε τη νικήτρια κάθε φορά ομάδα, ενώ ήταν αυτός που προέβλεψε ότι η Γερμανία θα έφτανε στο μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και ότι η Ισπανία θα έφτανε στην κορυφή του κόσμου!
Όσο για τους φίλους του … στοιχήματος, θα πρέπει να βρουν αλλού … πορτοκαλιές για να επενδύσουν τα χρήματά τους, με το ενδεχόμενο να τα χάσουν, να είναι πλέον ορατό. Γιατί Πολ, δύσκολα θα ξαναϋπάρξει…




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση