Ad Code

Responsive Advertisement

Πάπας Βενέδικτος: Τα ανώνυμα κεφάλαια μετατρέπουν τους ανθρώπους σε σκλάβους


Για τους κινδύνους του άγριου και ανεξέλεγκτου καπιταλισμού έκανε λόγο ο Πάπας Βενέδικτος σε χθεσινή του ομιλία με θέμα τη Μέση Ανατολή.

Αναφερόμενος σε «ψεύτικους θεούς», τους οποίους οι άνθρωποι έχουν κατά καιρούς λατρέψει, ο Ποντίφικας προειδοποίησε πως «τα ανώνυμα κεφάλαια μετατρέπουν τους ανθρώπους σε σκλάβους», ενώ πρόσθεσε πως τα εν λόγω κεφάλαια αποτελούν «μία από τις ισχυρότερες δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στην ιστορία της ανθρωπότητας».
Οπως υποστήριξε ο Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, τα «ανώνυμα χρηματοπιστωτικά κεφάλαια» δεν είναι η μόνη «κάλπικη θεότητα», στην υπηρεσία της οποίας σπεύδουν να στρατευτούν οι άνθρωποι με αποτέλεσμα να υποφέρουν και να πεθαίνουν. Παρόμοιες «κάλπικες θεότητες» αποτελούν και οι ιδεολογίες της τρομοκρατίας που ισχυρίζονται πως ενεργούν στο όνομα του Θεού, αλλά και η μάστιγα των ναρκωτικών.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση