Ad Code

Responsive Advertisement

Περαίωση ή τακτικός φορολογικός έλεγχος


Με φορολογικό έλεγχο θα βρεθούν αντιμέτωποι οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι δε θα σπεύσουν μέχρι τις 18 Νοεμβρίου να ενταχθούν στη ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων των χρήσεων 2000-2009.

Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, οριστικοποιούνται όλες οι διαδικασίες για την αποδοχή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων και την πληρωμή των φόρων της περαίωσης.

Όσοι αποδεχτούν τη ρύθμιση, μέχρι τις 18 Νοεμβρίου θα πρέπει να καταβάλλουν και το 20% του ποσού της συνολικής οφειλής που ορίζεται ως προκαταβολή.

Στις περιπτώσεις που ο επιτηδευματίας επιθυμεί να περαιώσει ελεγμένες υποθέσεις του που εκκρεμούν στα δικαστήρια, υποχρεούται να υποβάλλει αίτηση μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, στην αρμόδια ελεγκτική αρχή που εξέδωσε την κάθε εκκρεμή καταλογιστική πράξη.

Η αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων αρχίζει στις 20 Οκτωβρίου.





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση