Ad Code

Responsive Advertisement

Τι να πει κανείς ...


Ζούμε στη χώρα που ξεκίνησαν τα πάντα και τώρα τα "ΠΑΝΤΑ" πάνε να μας τελειώσουν γιατι δε  σεβόμαστε αυτό που είμαστε , τον διπλανό μας , το αύριο.....Κοιτάμε μόνο το σήμερα ,τον καθρεφτη και τιποτα παρα πέρα με φυσικό επακόλουθο το  ΤΕΛΜΑ.Εκεί είμαστε και όχι μονο θα  βρούμε και κάτι χειρότερο απο αυτό..


Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ  που στεκει εκεί ρωμαλαία και απειραχτη από όλα αυτά που τραβάει καθημερινά  μαζί με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό αν είχε χέρια θα τους έπιανε όλους ,ίσως και εμενα , και θα μας έστελνε στον αγύριστο μπας και μπορέσει με τα νέα παιδιά να δημιουργήσει πάλι αυτό το τρανό κράτος που ήταν κάποτε η ΕΛΛΑΔΑ .Ωραία τα λέω μακάρι να μπορούσα να κάνω και κατι ,αλλά το θέμα  είναι να προσπαθω ,να προσπαθούμε και  ίσως να καταφέρουμε κατι ρε παιδιά ,ρε φίλοι ,βρε πατριώτες!!!!!!!




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση