Ad Code

Responsive Advertisement

Έκρηξη στο Παγκράτι - 2 προσαγωγές - Ελεγχόμενες εκρήξεις (vids)


Έκρηξη σε εταιρεία ταχυμεταφορών στο Παγκράτι σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (01/11). Μία υπάλληλος της εταιρείας τραυματίστηκε, ενώ αυτή τη στιγμή στην οδό Ριζάρη και στους γύρω δρόμους βρίσκονται άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Δύο προσαγωγές. Αποκλειστικά σε video η ελεγχόμενη έκρηξη. 
Στην οδό Ριζάρη, πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο δέμα, που βρέθηκε σε στάση λεωφορείου, ενώ λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη σε δεύτερο ύποπτο πακέτο, στον ίδιο δρόμο.

Λόγω αποτυχίας ωστόσο της ελεγχόμενης έκρηξης στο δεύτερο πακέτο, αναμένεται να σημειωθεί νέα, προκειμένου να επιτευθεί η απαιτούμενη διάσπαση.

Παράλληλα, η Αστυνομία έχει προχωρήσει στην προσαγωγή δύο ατόμων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δύο πιστόλια
 9 mm, δύο σακίδια, πυρίτιδα και μία μπαταρία.

O ένας εκ των δύο, φοιτητής του Χημικού Τμήματος, θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή στην οργάνωση "Πυρήνες της Φωτιάς", ενώ στοn δεύτερο θα πραγματοποιηθεί δακτυλοσκόπηση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι πολιτικός  κρατούμενος, όπως δήλωσε ο ίδιος ότι είναι.


Η έκρηξη του πρώτου δέματος σημειώθηκε στην οδό Αστυδάμαντος 71, όπου βρίσκεται η εταιρεία ταχυμεταφορών ACS, στις 11:40 το μεσημέρι, όταν η υπάλληλος της εταιρείας επιχείρησε να μετακινήσει το παγιδευμένο δέμα, που είχε ως παραλήπτη την πρεσβεία του Μεξικού.
Ακόμη ένα ύποπτο δέμα είχε ως παραλήπτη τα ΕΛΤΑ και ένα τρίτο την πρεσβεία της Ολλανδίας.
Αυτή τη στιγμή, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Ριζάρη, από το ύψος της Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι και τη Βασιλέως Γεωργίου, όπου οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής δεν επιτρέπουν την πρόσβαση.


Ελεγχόμενη Έκρηξη στη Ριζάρη 01/11/2010
Ανέβηκε από Dailymotion_Greece. - Νέα video από όλο τον κόσμο.



Έκρηξη στο Παγκράτι 01/11/2010
Ανέβηκε από Dailymotion_Greece. - Νέα video που σας ενδιαφέρουν.



Έκρηξη στο Παγκράτι 01/11/2010 video 2
Ανέβηκε από Dailymotion_Greece. - Δείτε τα πιο νέα video.


Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση