Ad Code

Responsive Advertisement

Ο καιρός στην Ελλάδα την Κυρική 28/11/2010





ΚΥΡΙΑΚΗ : Καλύτερες οι συνθήκες αφού αρχικά θα σημειωθούν βροχοπτώσεις με ενδεχόμενες καταιγίδες μόνο στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Πρός το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις κατά τόπους εντονότερες με πιθανές καταιγίδες στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο, αλλά και ίσως (μικρή πιθανότητα) στην Ανατολική Στερεά. Τα μεσάνυχτα τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στα Δυτικά παράλια της χώρας αλλά και στην Κεντρική Μακεδονία. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και έτσι θα φτάσει τους 20 βαθμούς στα Β/Δ, τους 23-24 στα Βόρεια, τους 25-26 στα Κεντρικά και τους 27-28 στα Νότια (τοπικά στην Κρήτη...29)
Οι άνεμοι θα πνέουν παντού απο ΝΑ διευθύνσεις εντάσεως 5-7 και τοπικά 8 Bf στα ανοιχτά.
Επιμέλεια :Καλλιάνος Ιωάννης ( johnkall )
Πηγή:http://www.meteoclub.gr/




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση