Ad Code

Responsive Advertisement

Ιράκ: Λουτρό αίματος με 52 νεκρούς σε καθολική εκκλησία


52 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή (31/10), όταν άντρες των δυνάμεων ασφαλείας εισέβαλαν σε συριακή καθολική εκκλησία στη Βαγδάτη, με στόχο να απελευθερώσουν περισσότερους από 100 Ιρακινούς καθολικούς, που κρατούνταν όμηροι από ενόπλους.
Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό και τις δηλώσεις του αντιστράτηγου Χουσεΐν Καμάλ, 67 άνθρωποι τραυματίστηκαν στη διάρκεια της επιδρομής στην εκκλησία, που βρίσκεται στο κέντρο της ιρακινής πρωτεύουσας. Ο απολογισμός αυτός αφορά μόνο ομήρους και αστυνομικούς και όχι τους δράστες.
Νωρίτερα, πηγή του υπουργείου Εσωτερικών ανέφερε ότι "πέντε τρομοκράτες σκοτώθηκαν και οκτώ ύποπτοι συνελήφθησαν".
"Απελευθερώσαμε τους ομήρους αλλά δυστυχώς εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον θάνατο 7 μεταξύ αυτών, ενώ 20 ακόμη όμηροι έχουν τραυματιστεί", είχε δηλώσει λίγο μετά την επίθεση αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών του Ιράκ. "Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε και απελευθερώσαμε τους ομήρους", είπε ο ταξίαρχος 'Αλι Ιμπραχίμ, διοικητής της ομοσπονδιακής αστυνομίας στη νοτιοανατολική Βαγδάτη.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση