Ad Code

Responsive Advertisement

«Σκοτώστε Αμερικανούς»



Τη δολοφονία Αμερικανών ζήτησε ο Ανουάρ αλ-Αουλάκι, ο φανατικός ισλαμιστής κληρικός, ο οποίος, για... τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα της Αραβικής Χερσονήσου.

Σε μήνυμά του στο Ίντερνετ δηλώνει ότι δεν χρειάζεται κανείς άδεια για να σκοτώσει Αμερικανούς καθώς «το να πολεμάς το Σατανά, δεν χρειάζεται θρησκευτικό διάταγμα».

Το μήνυμα του αλ-Αουλάκι γίνεται γνωστό λίγο μετά την ανακάλυψη εκρηκτικών σε αεροσκάφη σε Βρετανία και Ντουμπάι.

Ερευνητές στις Ηνωμένες Πολιτείες τον έχουν συνδέσει με τις δολοφονίες 13 Αμερικανών σε στρατιωτική βάση στο Φορτ Χουντ του Τέξας, με την απόπειρα ανατίναξης αεροσκάφους πέρυσι τα Χριστούγεννα καθώς και με την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στην Τάιμς Σκουέαρ στη Νέα Υόρκη.

Στο διάρκειας 23 λεπτών μήνυμά του, ο Αϊμάν αλ-Αουλάκι χαρακτηρίζει όλους τους άραβες και υεμενίτες ηγέτες «διεφθαρμένους». «Βασιλιάδες, εμίρηδες και πρόεδροι δεν δικαιούνται να ηγούνται του έθνους ή ενός κοπαδιού από πρόβατα», είπε.
tanea




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση