Ad Code

Responsive Advertisement

Για το καλό της... πάπιας του


Για το καλό της... πάπιας του υποστήριξε ότι είχε τα ναρκωτικά ένας Γάλλος αγρότης, που εντοπίστηκε με δώδεκα δενδρύλλια κάνναβης και περίπου πέντε κιλά μαριχουάνα!

Ο Μισέλ Ρουαγιέ συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστή για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Αν και παραδέχθηκε ότι κάπνιζε ολίγον τι χασίς αραιά και που, ο αγρότης υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά προορίζονταν για την πάπια του και, συγκεκριμένα, για να απαλλάξει το στομάχι της από τα σκουλίκια!


Μάλιστα, ο κ. Ρουαγιέ επεσήμανε στις αρχές πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει κανείς τα στομαχικά προβλήματα μιας πάπιας...


Τόσο η αστυνομία, όσο και ο δικαστής, δεν πείστηκαν με την δικαιολογία και ο κατηγορούμενος καλείται να πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ για κατοχή και χρήση ναρκωτικών!





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση