Ad Code

Responsive Advertisement

Εκδίδεται στις ΗΠΑ ο Β. Μπουτ


Ο Tαϊλανδός πρωθυπουργός δήλωσε ότι ο Ρώσος έμπορος όπλων Βίκτορ Μπουτ μπορεί να εκδοθεί στις ΗΠΑ, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες για τρομοκρατία, αργότερα σήμερα, δηλαδή λίγες ημέρες πριν λήξει η προθεσμία κράτησής του.
"Θα γίνει σήμερα, αν καταστεί δυνατό", δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αμπχισίτ Βετζατζίβα, στο Ρόιτερς, προσθέτοντας ότι το υπουργικό συμβούλιο αποδέχτηκε επισήμως, νωρίτερα σήμερα, το αίτημα των ΗΠΑ για έκδοση του Μπουτ.
Ο 43χρονος, πρώην αξιωματούχος της σοβιετικής πολεμικής αεροπορίας, αντιμετωπίζει κατηγορίες στις ΗΠΑ για εμπόριο όπλων από τη δεκαετία του 1990 σε δικτατορικά καθεστώτα και σε εμπόλεμες περιοχές στην Αφρική, τη Νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή.
Ο Μπουτ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την έκδοσή του από τον Μάρτιο του 2008 όταν συνελήφθη στην Μπανγκόγκ μετά από παγίδα που του έστησαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.
Η υπόθεσή του προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στην Μόσχα και την Ουάσινγκτον.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση