Ad Code

Responsive Advertisement

«Ελεύθερες» εκλογές στην Αίγυπτο ζήτησαν οι ΗΠΑ


Τη διεξαγωγή ελεύθερων και αμερόληπτων εκλογών ζήτησαν οι ΗΠΑ από τις αρχές της Αιγύπτου, σε μια περίοδο που το ισλαμικό κίνημα των Αδελφών Μουσουλμάνων κατηγορεί τις αιγυπτιακές αρχές ότι συνέλαβαν υποψήφιους βουλευτές.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Φίλιπ Κρόουλι, η Ουάσινγκτον δίνει ιδιαίτερη σημασία στις «ελεύθερες και αμερόληπτες» εκλογές στην Αίγυπτο. «Χαιρετίζουμε το στόχο που έθεσε η αιγυπτιακή κυβέρνηση να αυξήσει την πολιτική συμμετοχή και να διασφαλίσει τις ελεύθερες και διαφανείς εκλογές διευκολύνοντας τον έλεγχο (της εκλογικής διαδικασίας) από οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών», πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν ενώ τρεις υποψήφιοι των Αδελφών Μουσουλμάνων που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα αφέθηκαν ελεύθεροι. Ακόμη 44 μέλη της αδελφότητας θα δικαστούν επειδή χρησιμοποιούσαν συνθήματα θρησκευτικού περιεχομένου, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο από δικαστικές και κυβερνητικές πηγές.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση