Ad Code

Responsive Advertisement

Ύποπτος θάνατος ακαδημαϊκού με φόντο το Τσερνόμπιλ


Νεκρό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε ένα μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών της Λευκορωσίας, ειδικευμένο στις συνέπειες της καταστροφής του Τσερνόμπιλ.

"Ο καθηγητής Ιβάν Νικιτσένκο, 71 ετών, πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί μετά από τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούσθηκε με φορτηγό", δήλωσε ο Βιτάλι Ριματσέφσκι, υποψήφιος της αντιπολίτευσης για τις προεδρικές εκλογές της 19ης Δεκεμβρίου. Ο Βιτάλι Ριματσέφσκι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επρόκειτο για δολοφονία, δεδομένου, όπως σημείωσε, του πού εργαζόταν και ποια θέση κατείχε ο καθηγητής Ιβάν Νικιτσένκο.
"Θέλουμε τώρα να διευκρινιστούν οι συνθήκες του δυστυχήματος και αύριο θα ζητήσουμε πιθανότατα τη διενέργεια ανεξάρτητης ανακριτικής διαδικασίας", πρόσθεσε.
Ο ακαδημαϊκός, όπως σημείωσε ο Βιτάλι Ριμτσέφσκι, δεν σταμάτησε τα τελευταία χρόνια να δηλώνει ότι ο πληθυσμός καταναλώνει μολυσμένα προϊόντα που καλλιεργούνται σε μολυσμένες περιοχές και πως υπεξαιρέθηκαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Τσερνόμπιλ.
Να σημειωθεί πως ο εκλιπών είχε αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο, όπου του ανέφερε τις εκτιμήσεις του για τις συνέπειες της καταστροφής του Τσερνόμπιλ.
Μάλιστα, στην επιστολή έκανε λόγο για σημαντική μόλυνση που είχε επέλθει στο σύνολο σχεδόν της Λευκορωσίας, προτείνοντας τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος προστασίας του πληθυσμού από τη ραδιενέργεια.
cosmo.gr




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση