Ad Code

Responsive Advertisement

Εταίρος του ΝΑΤΟ και όχι εχθρός του θεωρείται πλέον η Ρωσία.


Εταίρος του ΝΑΤΟ και όχι εχθρός του θεωρείται πλέον η Ρωσία. Αυτό άλλωστε επισήμανε και ο Αµερικανός πρόεδρος Μπαράκ Οµπάµα εγκαινιάζοντας µια νέα εποχή στις σχέσεις της Βορειοατλαντικής Συµµαχίας µε τη Μόσχα.

Βασικό θέμα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβώνα, αναδείχθηκε η προσέγγιση µε τη Μόσχα αφού σε µια περίοδο ψυχρών σχέσεων οι δύο πρώην εχθροί συµφώνησαν ότι πλέον δεν αποτελεί ο ένας απειλή για τον άλλο. Την ίδια στιγμή η Ρωσία δείχνει να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συµµετέχει στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ έπειτα από την επίσημη πρόσκληση που της έγινε.

Μάλιστα το Σάββατο ο Μεντβέντεφ επιβεβαίωσε ότι η Μόσχα θα συνεργαστεί µε το ΝΑΤΟ για την αντιπυραυλική ασπίδα στην Ευρώπη και πρόσθεσε ότι η χώρα του έχει «φιλόδοξα σχέδια» για τη συνεργασία της µε τη Συµµαχία.

«Μια περίοδος πολύ δύσκολων και τεταµένων σχέσεων µόλις τελείωσε», σημείωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Ντµίτρι Μεντβέντεφ. Μάλιστα, Μεντβέντεφ και Οµπάµα είχαν µια µη προγραµµατισµένη κατ’ ιδίαν συνομιλία που διήρκεσε περίπου 20 λεπτά. Οι σχέσεις Ρωσίας - ΝΑΤΟ ήταν ιδιαίτερα τεταµένες κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τζορτζ Μπους και του Βαλντίµιρ Πούτιν.


Η Ρωσία συμφώνησε, υπό προϋποθέσεις να εμπλακεί στο σχέδιο της κοινής αντιπυραυλικής ασπίδας που αποφάσισε το ΝΑΤΟ να αναπτύξει ουσιαστικά από την Αλάσκα μέχρι την Αγκύρα, εντάσσοντας σε αυτό τα αμερικανικά συστήματα αναχαίτισης βαλλιστικών και μεγάλου βεληνεκούς πυραύλων.
Στην Ευρώπη, στην αντιπυραυλική ομπρέλα θα προστεθούν οι υπάρχουσες δομές αποτροπής στην επικράτεια των κρατών-μελών, ενώ θα ενταχθούν αντίστοιχα νέα συστήματα νοτιότερα, στη Ρουμανία, στην Τουρκία (ραντάρ) και σε πλοία στη Μεσόγειο.

Για να αναγκασθούν το ΝΑΤΟ [ Αμερικη ] και η Ρωσία να συνεργασθούν στην δημιουργία αντιπυραυλικής ομπρέλας αυτό κατά την γνώμη μου σημαίνει οτι τους ενώνει ένας νέος εχθρός, ο οποίος τελευταία άρχισε να δείχνει τις προθέσεις του, Η ΚΙΝΑ.
Ο άξονας Κίνα-Πακιστάν-β.Κορεα, Ιράν, Συρία, Και Τουρκίας [ μην ξεχνάτε τις τελευταίες ασκησεις μεταξυ τουρκιας-κινας ] έχουν αλλάξει το σκηνικό

Προβληματισμό (που θα έπρεπε να υπάρχει και σε εμάς, που δυστυχώς δεν τα ψάχνουμε…) έχει προκαλέσει η κυοφορούμενη στρατιωτική συνεργασία της ΤΟΥΡΚΙΑΣ με το ΙΡΑΝ και την ΚΙΝΑ στις ΗΠΑ, στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ, στο ΙΣΡΑΗΛ και στην ΙΝΔΙΑ, βάσει απόλυτα επιβεβαιωμένων πληροφοριών μου. Μάλιστα έχουν γίνει δυο συσκέψεις για αυτά τα ανοίγματα της ΑΓΚΥΡΑΣ και τις διευρυμένες επαφές ΠΕΚΙΝΟΥ-ΑΓΚΥΡΑΣ στον στρατιωτικό τομέα
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ….Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ G-20 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

*ΗΔΗ ΠΕΚΙΝΟ-ΑΓΚΥΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

*Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) ΕΚΡΥΒΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…./ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΥΦΗ… ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΟΥΧΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΙΡΑΝ.

*ΟΙ ΙΡΑΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ C-802 ΕΠΑΚΤΙΑΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

*Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΩΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ.

* Η ΔΥΣΗ-ΙΝΔΙΑ-ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ASEAN ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ-ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ-ΔΙΑΔΟΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ-ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15ετία- ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 60.000 HACKERS ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΓΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ…

*ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΙΝΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕΤΑΒΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ… ΗΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΙΑΠΩΝΙΑ-Ν.ΚΟΡΕΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-κλπ
ΔΡΟΥΓΟΣ




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση