Ad Code

Responsive Advertisement

Κατηγοριοποίηση της εισφοράς με βάση τα συμβόλαια για το εγγυητικό κεφάλαιο ζωής των ασφαλιστικών



imageΤην λύση της κατηγοριοποίησης των συμβολαίων ζωής και συντάξεων προκειμένου να καθοριστεί η εισφορά στο νέο Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής των ασφαλιστικών εταιριών προκρίνουν οι ασφαλιστικές εταιρίες.
Το θέμα που συνεχίζει να απασχολεί την ασφαλιστική αγορά βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης των εταιριών του κλάδου με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών χωρίς να υπάρξει κάποια απόφαση.
Την σχετική απόφαση αναμένεται να λάβει η Τράπεζα της Ελλάδος που από τις αρχές του επόμενου μήνα αναλαμβάνει την εποπτεία του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης και είναι η πρώτη απόφαση που θα λάβει.
Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον νόμο το ύψος της εισφοράς μπορεί να διαμορφωθεί και ως 1,5% επί των ασφαλίστρων.Οι ασφαλιστικές πέραν από τις ενστάσεις που διατυπώνουν ως προς το ύψος της εισφοράς, που είναι βέβαιο ότι θα επιβαρύνει τους ασφαλισμένους και θα αυξήσει το κόστος των ασφαλιστικών συμβολαίων στους κλάδους ζωής και συντάξεων, εκφράζουν και την πλήρη αντίθεσή τους με την αναδρομικότητα της κάλυψης των ανοιγμάτων σε Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση