Ad Code

Responsive Advertisement

Δεν υπάρχει κίνδυνος «μετάδοσης» της κρίσης στη Γαλλία


Κατηγορηματικά απέρριψε τις εικασίες περί «μετάδοσης»της κρίσης χρέους στη Γαλλία η υπουργός Οικονομικών της χώρας Κριστίν Λαγκάρντ. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL, η Γαλλίδα υπουργός υποστήριξε πως «οι αγορές δεν καταλαβαίνουν εύκολα την Ευρώπη. Λειτουργούν με έναν παράλογο τρόπο μερικές φορές» και δήλωσε πως είναι λάθος να αποτιμάται η αξία των ισπανικών ομολόγων στα ίδια επίπεδα με τα ομόλογα χωρών όπως το Πακιστάν και η Ρουμανία.

Επίσης, χαρακτήρισε «επαρκή» τη βοήθεια που θα χορηγηθεί στην Ιρλανδία, καθώς το ποσό που συμφωνήθηκε θα καλύψει τις ανάγκες της χώρας για τρία χρόνια, και εξέφρασε την αισιοδοξία της πως η κυβέρνηση της Πορτογαλίας θα αποφύγει τον κίνδυνο, εάν υιοθετήσει ένα ισχυρό πρόγραμμα λιτότητας.





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση