Ad Code

Responsive Advertisement

Ικανοποιημένη η Κομισιόν από την Ελλάδα


Την ικανοποίησή του για την υλοποίηση του προγράμματος οικονομικής σύγκλισης της Ελλάδας, εξέφρασε εχθές ο εκπρόσωπος του αρμόδιου ευρωπαίου επιτρόπου Όλι Ρεν.

Συγκεκριμένα, ο Αμαντέου Αλταφάζ είπε ότι το ελληνικό πρόγραμμα βρίσκεται σε γενικές γραμμές στο σωστό δρόμο, τονίζοντας ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου οι ποσοτικοί στόχοι που είχαν τεθεί έχουν εκπληρωθεί.

Ο εκπρόσωπος του κοινοτικού επιτρόπου σημείωσε ακόμη ότι η μείωση του ελλείμματος κατά 6%, από 15,4% του ΑΕΠ σε 9,4% εφέτος, είναι υψηλότερη από το στόχο που είχε αρχικά τεθεί.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, ο κ. Αλταφάζ επισήμανε ότι όπως και για τις προηγούμενες δόσεις των δανείων των χωρών της Ευρωζώνης προς την Ελλάδα, και σε αυτή την περίπτωση η Κομισιόν θα υιοθετήσει συστάσεις με βάση την έκθεση που θα εκπονήσουν οι εμπειρογνώμονες της Επιτροπής, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ.

Αυτή η έκθεση θα αποτελέσει τη βάση για την απόφαση που θα πρέπει να λάβουν οι χώρες της Ευρωζώνης για την εκταμίευση της τρίτης δόσης προς την Ελλάδα, ύψους εννέα δισ. ευρώ.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση