Ad Code

Responsive Advertisement

Για τα έκτακτα μέτρα δεν λέει κάτι ο κ.Παπανδρέου



Τι για “διεμβολισμό του γαλλογερμανικού άξονα” που επιχείρησε ο Γ. Παπανδρέου, τι για εξάψαλμο του Ελληνα πρωθυπουργού προς τη Μέρκελ, τι ότι όρθωσε η Ελλάδα το ανάστημά της στους ισχυρούς της Ευρώπης.


Το τι ακούσαμε και θα ακούσουμε τις επόμενες ώρες δε λέγεται. Θα πέσει πολύ γέλιο να προσπαθούν να εμφανίσουν την Ελλάδα ως ισχυρή διαπραγματευτική δύναμη και τον Γ. Παπανδρέου ως ισχυρό Ευρωπαίοι ηγέτη που δε “μασάει” τίποτε.

Εμείς λέμε “λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του”.
Οι λεονταρισμοί είναι εύκολοι και για εσωτερική κατανάλωση. Αλλά να λένε ότι ο Γ. Παπανδρέου πήγε στη Γαλλία για να πείσει το Σαρκοζί να συμφωνήσει με την Ελλάδα και να πάει κόντρα στη Μέρκελ, αυτό φτάνει στα όρια του γελοίου.


Το ζήτημα είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας και θέλει δε θέλει θα χορέψει στο χορό της Μέρκελ διότι εκεί κατάντησαν κάποιοι διαχρονικά αυτή τη χώρα. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι όλοι οι Ευρωπαίοι χορεύουν στους ρυθμούς της Γερμανίας και ότι οι Γάλλοι και να θέλουν δε μπορούν να πάνε κόντρα στο Βερολίνο. Η γερμανική οικονομία ρυθμίζει όλη την οικονομία της Ευρώπης, αυτή αποφασίζει τα πάντα. Θα φανεί την Τρίτη και Τετάρτη όταν Γιουργκρούπ και Εκοφίν θα αποφασίσουν για το μηχανισμό της ελεγχόμενης χρεοκοπίας με πιθανά πρώτα θύματα την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία.



Επίσης, επειδή η υπόθεση με τους λεονταρισμούς του Γ. Παπανδρέου θυμίζει τον ανέκδοτο με το λαγό και το λιοντάρι κ, ας μας πουν τα ντελίβερι μπόι του Μαξίμου πώς θα γλιτώσει η Ελλάδα από τα έκτακτα μέτρα που έρχονται;



Μήπως εντολή της Τρόϊκας και της Μέρκελ δεν είναι η περικοπή 20% των υπαλλήλων στο Δημόσιο;

Ας πει καμιά κουβέντα ο κ. Παπανδρέου να δούμε πόσο του περνά στην Ευρώπη.
antinewsgr





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση