Ad Code

Responsive Advertisement

Τρίωρη στάση ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη - Χωρίς μέσα μεταφοράς η Αττική


Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος έχουν προγραμματίσει για την Πέμπτη (25/11) ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της 3ωρης παναττικής στάσης εργασίας που κήρυξαν για την ίδια μέρα, διαμαρτυρόμενοι για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν τόσο η 3ωρη στάση εργασίας, όσο και το συλλαλητήριο. Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει την Πέμπτη η Αττική, για τέσσερις ώρες, καθώς οι οδηγοί θα ακινητοποιήσουν τα οχήµατά τους από τις 5:00 έως τις 7:00 το πρωί και από τις 22:00 το βράδυ µέχρι τη λήξη της βάρδιας.
Οι τεχνικοί της ΕΘΕΛ θα κάνουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12:00 το µεσηµέρι µέχρι τις 16:00 το απόγευµα, ενώ όλοι οι εργαζόµενοι στα λεωφορεία θα πάρουν µέρος σε συλλαλητήριο που οργανώνουν για τις 15:00 το µεσηµέρι στην Πλατεία Κλαυθµώνος.
Ακινητοποιηµένοι θα µείνουν από τις 12:00 το µεσηµέρι έως τις 15:00 το απόγευµα και οι συρµοί του προαστιακού σιδηροδρόµου, του τραμ και του ΟΣΕ, ενώ στο ίδιο διάστηµα δε θα κινηθούν ούτε τα τρόλεϊ.
Οι συρμοί του ΗΣΑΠ δεν θα λειτουργούν από τις 12:00 έως τις 16:00.
Οι εργαζόµενοι στο  Μετρό συνεδριάζουν την Τετάρτη (24/11) στις 2.30, προκειµένου να καθορίσουν από κοινού τη στάση τους απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης για τις αστικές συγκοινωνίες.
Στη 1:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (25/11) καλεί το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια τους εργαζόμενους του Δημοσίου και των πρώην ΔΕΚΟ με στόχο την πραγματοποίηση μαζικής παράστασης διαμαρτυρίας για τα μέτρα της κυβέρνησης, της ΕΕ και της τρόικας.
Στις παράλληλες δράσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ περιλαμβάνονται περιφερειακές συσκέψεις σε όλη την Ελλάδα, σύσκεψη ομοσπονδιών με εργατικά κέντρα του λεκανοπεδίου, καθώς και γενικό συμβούλιο της ΓΣΕΕ στις 4 Δεκεμβρίου.
Υπενθυμίζεται, ότι στις 15 Δεκεμβρίου, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει 24ωρη γενική απεργία.
cosmo.gr




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση