Ad Code

Responsive Advertisement

Μπ. Τάντιτς - Αποφεύχθηκε το χειρότερο "σενάριο" της πτώχευσης



Αποφεύχθηκε το χειρότερο "σενάριο" της πτώχευσης, δήλωσε ο πρόεδρος της Σερβίας και επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος (DS), Μπόρις Τάντιτς, στη διάρκεια ...της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, το περασμένο διήμερο.

Όπως είπε, η Σερβία κατάφερε να διατηρήσει την πολιτική της σταθερότητα και πρόσθεσε ότι αν και η οικονομική κρίση δεν έφθασε στο τέλος της, οι συνέπειές της θα μπορέσουν να αξιολογηθούν την επόμενη τριετία.

Η σερβική κυβέρνηση, είπε ο κ. Τάντιτς, υλοποιεί μέτρα περιορισμού της κρίσης από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε και πρόσθεσε ότι το 2012 αναμένεται πως το βιοτικό επίπεδο των πολιτών θα βελτιωθεί.

Ο κ. Τάντις συνεχάρη τη σερβική κυβέρνηση για τα μέτρα που εφαρμόζει, με στόχο την αποτροπή του "σεναρίου" της πτώχευσης. Επίσης, ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να εργαστεί, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και συνεχής πορεία του κοινωνικού διαλόγου, με στόχο την αντιμετώπιση των κοινωνικών ζητημάτων.

Ο ίδιος κάλεσε και τους επικεφαλής των εργατικών συνδικάτων να επιδείξουν υπεύθυνη και λογική στάση έναντι των ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζομένους.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση