Ad Code

Responsive Advertisement

Βιβλίο η εξαφάνιση της Madeleine McCann



Με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για να συνεχίσουν την έρευνα

Η οικογένεια της μικρής Madeleine McCann υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, για να γράψουν ένα βιβλίο που θα περιγράφει... όλο το χρονικό της εξαφάνισης της κόρης τους.

Σκοπός της Kate και του Gerry McCann είναι να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν, προκειμένου να συνεχίσουν τις έρευνες για την ανεύρεση της 4χρονης Madeleine.

Όλα τα κέρδη που θα προέλθουν από το βιβλίο, το οποίο ήδη αναμένεται να είναι ένα από τα best seller της χρονιάς, θα μπουν στον επίσημο τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας, μιας και όπως ανακοίνωσαν τον προηγούμενο μήνα τα χρήματα αναμένεται να τελειώσουν μέχρι το 2012.

Το βιβλίο θα έχει τον τίτλο «Madeleine» και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου του επόμενου έτους για να συμπέσει με την τέταρτη επέτειο από την ημέρα της εξαφάνισής της. Το βιβλίο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και υπολογίζεται να πωλείται για 20 δολάρια το αντίτυπο.

«Ο λόγος που θα γράψουμε αυτό το βιβλίο είναι απλός, για να δώσουμε την δική μας εκδοχή της αλήθειας» λέει ο 42χρονος Gerry McCann, και η γυναίκα του συμπληρώνει «Ελπίζουμε ότι το βιβλίο θα βοηθήσει την έρευνα για την ανεύρεση της Madeleine και με άλλους τρόπους».

Οι McCann αυτή τη περίοδο βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη με τον πορτογάλο ντετέκτιβ Goncalo Amaral, ο οποίος εξέδωσε πρόσφατα ένα βιβλίο στο οποίο υποστηρίζει ότι η Madeleine πέθανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και οι γονείς είπαν ψέματα για την απαγωγή.

Η Madeleine ήταν 4 χρονών όταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το δωμάτιο όπου διέμενε με τους γονείς της σε οικογενειακές διακοπές στην Πορτογαλία στις 3 Μαϊου του 2007.
protothema




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση