Ad Code

Responsive Advertisement

Υπό κατάληψη το δημαρχείο Πειραιά


Κλειστές πόρτες θα βρουν όσοι επιχειρήσουν να επισκεφτούν σήμερα το δημαρχείο Πειραιά, καθώς το κτήριο βρίσκεται από νωρίς το πρωί υπό κατάληψη από συμβασιούχους που ζητούν την καταβολή δεδουλευμένων από υπερωριακή απασχόληση και προσαυξήσεις νυχτερινής εργασίας.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται και για την απομάκρυνση 100 συμβασιούχων, οι συμβάσεις των οποίων λήγουν στο τέλος του μήνα.

Όπως λένε, επιχείρησαν να δουν τον απερχόμενο δήμαρχος Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος όμως δεν τους δέχτηκε, ενώ είχαν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του δήμου, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να βοηθήσει στα αιτήματά τους. 

Οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης προχωρούν αύριο σε 24ωρη απεργία, ζητώντας προσλήψεις αλλά και καταβολή δεδουλευμένων.





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση