Ad Code

Responsive Advertisement

Τσούχτρες εντοπίζουν τον καρκίνο!


Επιστήμονες προεκτείνουν και εφαρμόζουν στη μάχη κατά του καρκίνου,έρευνα του βραβευμένου με Νόμπελ το 2008 αμερικανού χημικού Dr Roger Y Tsien.Ο καθηγητής Norman Maitland,επικεφαλής ομάδας ερευνητών του πανεπιστημίου York,μιλάει για επανάσταση στη διάγνωση ορισμένων μορφών καρκίνου.
 
Οι ερευνητές με τη χρήση ειδικής κάμερας,εντοπίζουν-φωτίζουν πρώιμους καρκινικούς όγκους με φωσφορίζοντα κύτταρα από τσούχτρες.
 
Οπως εξηγεί ο επικεφαλής των ερευνητών,τα κύτταρα από τσούχτρες πετυχαίνουν να ''διεισδύσουν'' βαθειά σε ιστούς και οστά και να διαγνώσουν επικίνδυνους μικροσκοπικούς καρκινικούς όγκους κάτι που ήταν σχεδόν αδύνατο για τις ακτίνες Χ.
 
Η επιστημονική ομάδα πιστεύει πως η έρευνα τους θα είναι έτοιμη για κλινικές δοκιμές μέσα σε 5 χρόνια.Μάλιστα ψάχνουν εναγωνίως για χρηματοδότες αφού μόνο το κόστος της ειδικής κάμερας ξεπερνάει τα 500.000 δολλάρια.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση