Ad Code

Responsive Advertisement

Καλλικράτης και οικονομία επί τάπητος


Επιστροφή στο... κόμμα για τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που είναι η πρώτη μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η τελευταία μ' αυτή τη σύνθεση, καθώς με τις εκλογές δημάρχων και περιφερειαρχών έχουν μείνει τρεις κενές θέσεις. Πιθανότατα θα καλυφθούν σε νέα συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και ψηφοφορία, την ερχόμενη εβδομάδα.

Στη σημερινή συνεδρίαση παρόντες θα είναι και οι υπουργοί Εσωτερικών και Οικονομικών, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι θα ενημερώσουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία και θα αξιολογήσουν από κοινού το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και του «Καλλικράτη».

Η κίνηση, πάντως, του κ. Παπανδρέου να συγκαλέσει το πολιτικό συμβούλιο προφανώς έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός επιθυμεί να πέσουν οι τόνοι στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ιδίως εν όψει της συζήτησης και της ψήφισης του προϋπολογισμού.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση