Ad Code

Responsive Advertisement

Κατηγορείται ότι αποκάλεσε τους δηµοσιογράφους παιδεραστές



«Γεια σας παιδεραστές, θα σας δω αύριο»
Ο πρΟεδρΟς της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί κατηγορείται ότι αποκάλεσε γάλλους δηµοσιογράφους «παιδεραστές» σε µια «οφ δι ρέκορντ» συνάντησή τους την περασµένη...

εβδοµάδα κατά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβώνα. Η προεδρία το διέψευσε, όµως το περιοδικό «Λ’ Εξπρές» και ο ιστότοπος Mediapart επιµένουν πως ο Σαρκοζί έχασε την ψυχραιµία του όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση «Καράτσιγκεϊτ» – για τις κατηγορίες ότι η ακύρωση εκ µέρους της Γαλλίας προµηθειών που έπρεπε να καταβληθούν σε Πακιστανούς για την αγορά γαλλικών υποβρυχίων, οδήγησε τον Μάιο του 2002 σε µια βοµβιστική επίθεση στο Καράτσι που στοίχισε τη ζωή σε 11 γάλλους µηχανικούς και τέσσερις Πακιστανούς.

Εξάψαλµος
Ο Σαρκοζί φέρεται ότι επιδόθηκε σ’ έναν εξάψαλµο περί δηµοσιογραφικής δεοντολογίας και χρήσης ανώνυµων πηγών.

«Λέτε πράγµατα γελοία. ∆εν ελέγχετε τίποτε», είπε στον δηµοσιογράφο που ρώτησε για το «Καράτσιγκεϊτ». «∆εν έχω τίποτε εναντίον σας, όµως φαίνεται ότι είστε παιδεραστής. Προσωπικά είµαι πεπεισµένος για το γεγονός. Μίλησα µε τις υπηρεσίες ασφαλείας, αλλά δεν σας λέω µε ποιες. Είδα κάποιον που µου το είπε, αλλά µόνο προφορικά. Οµως τώρα είµαι προσωπικά πεπεισµένος ότι είστε ένας παιδεραστής». Οι δηµοσιογράφοι έµειναν έκπληκτοι και η συνέντευξη συνεχίστηκε µε άλλα θέµατα, όµως πριν βγει από την αίθουσα, ο Σαρκοζί φέρεται ότι τους είπε: «Γεια σας παιδεραστές, θα σας δω αύριο».

Στο µεταξύ, η καθοδική πορεία του γάλλου προέδρου στις δηµοσκοπήσεις συνεχίζεται. Σύµφωνα µε νέα έρευνα που δηµοσιεύεται στο περιοδικό «Νουβέλ Οµπσερβατέρ», στον δεύτερο γύρο των προεδρικών όλοι οι πιθανοί σοσιαλιστές υποψήφιοι (Σεγκολέν Ρουαγιάλ, Φρανσουά Ολάντ, Μαρτίν Οµπρί) θα υπερίσχυαν του Σαρκοζί, ενώ ο γενικός διευθυντής του ∆ΝΤ Ντοµινίκ Στρος-Καν θα τον συνέτριβε συγκεντρώνοντας το 62% των ψήφων.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση