Ad Code

Responsive Advertisement

Κολομβία: Σκοτώθηκε ηγετικό στέλεχος των FARC



Ένα από τα ηγετικά στελέχη των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων... της Κολομβίας (FARC), που καταζητείτο από τις ΗΠΑ, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στη νότια Κολομβία, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας, Χουάν Μανουέλ Σάντος.

Ο Κολομβιανός πρόεδρος ανέφερε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από τον υπουργό Άμυνας, Ροντρίγκο Ριβέρα, στην περιοχή των συγκρούσεων βρέθηκαν πέντε πτώματα εκ των οποίων το ένα φαίνεται ότι ανήκει στον Χοσέ Μπενίτο Καμπρέρα ή Φαμπιάν Ραμίρες.

''Τον αναζητούμε, όμως βρέθηκαν τα δύο πιστόλια του, η τσάντα του και οι δύο υπολογιστές του", πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τις κολομβιανές αρχές ο 47χρονος Ραμίρες ηγείτο της Νότιας Μονάδας των ανταρτών, η οποία ασχολείτο κυρίως με το εμπόριο ναρκωτικών για τη χρηματοδότηση της οργάνωσης.

Στις ΗΠΑ θεωρείτο έμπορος ναρκωτικών και ήταν καταζητούμενος με την κατηγορία της εισαγωγής πολλών τόνων κοκαΐνης στο αμερικανικό έδαφος.

Τρεις αδελφοί του έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για αδικήματα που σχετίζονται με διακίνηση να
PROTO THEMA




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση