Ad Code

Responsive Advertisement

«H ΝΔ υπονομεύει τη χώρα»


Οσο μας μιλούσε στον μακρύ διάλογο που είχαμε, έδειχνε πως τον ενδιέφερε να διαγνώσει αν πείθει για τις προθέσεις του, για την ειλικρίνεια που διατρέχει τους στόχους του. Ολες αυτές τις ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου επιχείρησε να απαντήσει στην υποδόρια -ή και τη δημόσια από τους πολιτικούς του αντιπάλους- αμφισβήτηση των διλημμάτων που έθεσε ο ίδιος εν όψει των σημερινών εκλογών. Με τη συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής» εμφανίζεται απολύτως σίγουρος για την ανάλυση της σοβαρής κατάστασης της χώρας και δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να φυγομαχήσει. Εγκαλεί την προηγούμενη κυβέρνηση, της ΝΔ, για «εγκατάλειψη του καραβιού την ώρα που ήταν βέβαιοι ότι θα βούλιαζε αύτανδρο» και της επιτίθεται με σφοδρότητα για τη σημερινή τακτική της. «Κάθονται στην εξέδρα και όχι μόνο αρνούνται να μουσκέψουν τη φανέλα τους για τη χώρα, όχι μόνο μας λοιδορούν, αλλά μας απειλούν κιόλας», εκτιμά και χρεώνει στη στάση της ΝΔ και του κ. Σαμαρά ότι «υπονομεύουν την προσπάθεια ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας».
Ο πρωθυπουργός από την αρχή επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι «η σοβαρότητα της κατάστασης δεν επιτρέπει σε κανέναν να παίζει με τις τύχες της χώρας».
Ο κ. Παπανδρέου ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχουν ειλημμένες αποφάσεις για εκλογές, αλλά τονίζει τη βούλησή του να μην αφήσει «εκκρεμότητες» στην προσπάθεια που γίνεται, οδηγώντας τη χώρα σε περιπέτειες.
Κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για την αδυναμία του να αλλάξει σελίδα, το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ που ταυτίζονται με τα επιχειρήματα της Ρηγίλλης και υπογραμμίζει ότι ο πήχης των εκλογών αυτής της Κυριακής δεν είναι αριθμητικός. Τέλος, ο πρωθυπουργός αναδεικνύει τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας και θέτει κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση