Ad Code

Responsive Advertisement

MILLIET:"Η Ελλάδα πουλάει τα αεροπλάνα της..."


Η δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας έγινε πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδα Milliyet που έχει ως τίτλο « Πουλάνε ακόμα και τα αεροπλάνα τους».
Η τουρκική εφημερίδα γράφει χαρακτηριστικά « η Ελλάδα που βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, πουλά τα περιουσιακά της στοιχεία για να εξοικονομήσει 5 δισεκατομμύρια Ευρώ. Ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία αυτά, είναι και 4 Airbus -340»! Η Μilliyet αναφέρεται στα αεροσκάφη της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας που παραμένουν ακόμα στην ιδιοκτησία του δημοσίου.

H τουρκική εφημερίδα γράφει αναλυτικά ποιες εταιρείες του δημοσίου θα ιδιωτικοποιηθούν, όπως η TΡΑΙΝΟΣΕ, η ΛΑΡΚΟ, το αεροδρόμιο της Αθήνας κτλ. και διαπιστώνει ότι η κοινωνικές αντιδράσεις όλο και περισσότερο αυξάνονται.

Η Milliyet δεν παραβλέπει ότι η Ελλάδα θα μειώσει τις δαπάνες στους εξοπλισμούς κατά 500 εκατομμύρια Ευρώ.
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=1069




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση