Ad Code

Responsive Advertisement

Τέσσερις τραυματίες, τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη


Ούτε στη Θεσσαλονίκη αποφεύχθηκαν τα επεισόδια κατά τη διάρκεια των χθεσινών συγκεντρώσεων και πορειών ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης που πλήττουν το εισόδημα και τα εργασιακά κεκτημένα μισθωτών και δημόσιων υπαλλήλων.

Κατά τη διάρκεια των συλλαλητηρίων, νεαροί που είχαν παρεισφρήσει στις συγκεντρώσεις, εξαπέλυσαν πέτρες, ξύλα κι άλλα αντικείμενα προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ προξένησαν ζημιές σε οκτώ καταστήματα, δύο αυτοκίνητα, ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης τράπεζας, ενώ έσπασαν τα μεταλλικά κιγκλιδώματα της γενικής γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί και προσήχθησαν 20 συνολικά άτομα, από τα οποία οι τρεις μόνο συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση