Ad Code

Responsive Advertisement

Ενημέρωση του Συμβουλίου Ασφαλείας για το Κυπριακό


Περισσότερη αποφασιστικότητα και ρεαλισμό ζήτησε από τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων στην Κύπρο ο Αλεξάντερ Ντάουνερ, ενημερώνοντας σε κλειστή συνεδρίαση την ολομέλεια του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, με αφορμή την έκθεση του γενικού γραμματέα για την αποστολή των καλών του υπηρεσιών στο Κυπριακό και την έκθεσή του για την Ειρηνευτική Δύναμη στην Κύπρο.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο κ. Ντάουνερ στηρίχθηκε πάνω στο περιεχόμενο των εκθέσεων του Μπαν Κι-μουν, τονίζοντας ότι η κοινή συνάντηση στη Γενεύη θα γίνει γύρω στις 25 με 26 Ιανουαρίου και ότι μέχρι τότε, όπως είπε, εναπόκειται στους ηγέτες των δύο πλευρών να βρουν τρόπους για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.
Ο ειδικός σύμβουλος του γ.γ. υποστήριξε ότι και οι δύο πλευρές καταβάλλουν προσπάθειες, αλλά απαιτείται μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην κρίσιμη αυτή περίοδο, με στόχο τη διατήρηση και περαιτέρω ενίσχυση της δυναμικής των συνομιλιών.



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση