Ad Code

Responsive Advertisement

Συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη για τον προϋπολογισμό


Σειρά συγκεντρώσεων θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ 12:00-15:00, αλλά και το απόγευμα.

Στις 12:30 θα συγκεντρωθούν έξω από τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης και μέλη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Στις 17:00 στο άγαλμα του Βενιζέλου θα γίνει η συγκέντρωση του Πρωτοβάθμιου Σωματείου Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα και του ΠΑΜΕ.

Το ΠΑΜΕ θα κάνει επίσης συγκεντρώσεις στις 18:30 στην πλατεία Ευόσμου, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς και στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Μαρτίου.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση