Ad Code

Responsive Advertisement

Τα ΜΜΕ χρειάζονται στήριξη


Ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης στην επίσκεψή του χθες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μίλησε για την στήριξη της ενημέρωσης και όλων των μέσων, ιδιωτικών και δημόσιων. Ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για τα προβλήματα του Τύπου περιγράφοντας την κατάσταση με εφημερίδες να αναστέλλουν την λειτουργία τους με πολλούς δημοσιογράφους να βγαίνουν στην ανεργία. Αλλά, δηλώνοντας αισιόδοξος ο κ. Χυτήρης, «μαθημένα τα βουνά στα χιόνια» όπως χαρακτηριστικά είπε, «θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, μέσα στα θεσμικά και οικονομικά όρια, για να βοηθήσουμε την κατάσταση». Για τη δημόσια τηλεόραση, για την οποία είναι πολιτικά υπεύθυνος, έδωσε περισσότερα στοιχεία. Αναφέρθηκε στις σπατάλες και τους εκτροχιασμούς αλλά, πρόσθεσε, πρέπει να ξαναβρει τον στόχο της, αυτόν που επιβάλλει το Σύνταγμα. Τέλος, υπογράμμισε τις δυνατότητες των ΜΜΕ να περάσουν σε μια δεύτερη φάση, το Διαδίκτυο και την ψυφιακή τηλεόραση.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την πίστη του πως θα ξεπεραστεί τελικά αυτή η μεγάλη κρίση και τα συνεπακόλουθά της.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση