Ad Code

Responsive Advertisement

Διαψεύδει αναδιάρθρωση ο Παπακωνσταντίνου


Πιο πολύ θα έβλαπτε παρά θα ωφελούσε μια πιθανή αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στην αυστριακή εφημερίδα, Der Standard.

Ο υπουργός Οικονομικών προειδοποίησε επίσης ότι χώρες με σχετική σταθερότητα, όπως η Γερμανία και η Αυστρία, ίσως τελικά βρεθούν αντιμέτωπες με υψηλότερο κόστος δανεισμού, αν η Ευρωπαϊκή Ένωση δε συστήσει κοινό μέτωπο απέναντι στην κρίση χρέους στην ευρωζώνης.


«Η αναδιάρθρωση του χρέους μας θα είχε αρνητικές συνέπειες για τους πολίτες μας και για τις τράπεζες» δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, ενώ προειδοποίησε ότι «αν συνεχιστεί η ένταση στην περιφέρεια της Ευρώπης και ως εκ τούτου στην Ευρωζώνη, τα spreads δανεισμού ασφαλών χωρών θα αυξηθούν και αυτά».





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση