Ad Code

Responsive Advertisement

Έρευνα του ΟΗΕ για τη χολέρα στην Αϊτή


Ανεξάρτητο σώμα συγκρότησε ο ΟΗΕ, για να ερευνήσει για τα αίτια του ξεσπάσματος της χολέρας στην πολύπαθη Αϊτή, που έχει κοστίσει πάνω από 2.000 ανθρώπινες ψυχές.

Οι Αϊτινοί έχουν κατηγορήσει τους κυανόκρανους των Ηνωμένων Εθνών, ότι έφεραν τη χολέρα από την Νότια Ασία, κάτι που ο ΟΗΕ είχε αρνηθεί κατηγορηματικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία πάνω από 2.000 άνθρωποι έχουν πέσει θύματα της νόσου και δεκάδες χιλιάδες άλλοι νοσούν από τον Οκτώβριο.

Ο γενικός γραμματέας Μπαν Κι Μουν σχολίασε ότι είναι απαραίτητη η έρευνα προκειμένου οι Αϊτινοί να πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν.

«Υπάρχουν πολλές θεωρίες για τα αίτια της χολέρας, όμως καμία δεν έχει καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα. Οι δίκαιες απορίες και ανησυχίες των ανθρώπων της Αϊτής πρέπει επιτέλους να απαντηθούν»,
κατέληξε.
cosmo.gr



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση