Ad Code

Responsive Advertisement

ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ


Την αποδοχή του πακέτου των 85 δισ. ευρώ από Ε.Ε. και ΔΝΤ αποδέχτηκε με 81 ψήφους υπέρ και 75 κατά το ιρλανδικό κοινοβούλιο. Κλειδί για την κυβέρνηση μειοψηφίας αποδείχθηκε η ψήφος των ανεξάρτητων βουλευτών.

Στο επίκεντρο της διαμάχης τέθηκε το επιτόκιο που θα δανείσει την χώρα η Ε.Ε. και το ΔΝΤ, 5,7%, το οποίο και θεωρείται "αισχροκέρδεια" από μερίδα βουλευτών καθώς αρκετές χώρες δανείζονται με χαμηλότερο επιτόκιο.

Από την εργατική παράταξη, κάνουν λόγο για "κέρδος" 5 δισ. ευρώ στο σύνολο του πακέτου.

Από την μεριά του, ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας αντέτεινε ότι εάν η χώρα έβγαινε στις αγορές θα πλήρωνε αρκετά υψηλότερο επιτόκιο.

Εν τω μεταξύ, ψηφοφορία για την συμμετοχή του στο μηχανισμό στήριξης της Ιρλανδίας, που αναλογεί σε 22,5 δισ. ευρώ, θα πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη, το συμβούλιο του οργανισμού.

ΠΡΕΖΑ TV




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση