Ad Code

Responsive Advertisement

Ο Δ.Δρούτσας για τη «βόλτα»της τουρκικής φρεγάτας


Ουδεμία έκπληξη προκάλεσε η χθεσινή «βόλτα» της τουρκικής φρεγάτας στον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα.Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, δήλωσε ότι ο διάπλους της τουρκικής φρεγάτας από το στενό Καφηρέα αποτελεί ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα των επιχειρημάτων της Ελλάδας που καταδεικνύει την παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας.

Όπως δήλωσε, το υπουργείο έχει ενημερωθεί από το ΓΕΕΘΑ για το περιστατικό και περιμένει την αναφορά εκ μέρους του αρμόδιου Γενικού Επιτελείου Ναυτικού προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.


Πρόσθεσε ακόμη πως η τουρκική ενέργεια δεν εκπλήσσει την Ελλάδα και σημείωσε πως είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους ομολόγους του για το συμβάν στο Συμβούλιο γενικών υποθέσεων.





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση