Ad Code

Responsive Advertisement

Επιμένουν σε δημοψήφισμα για τα διόδια στην Πιερία


Έτοιμοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων εμφανίζονται οι φορείς της Πιερίας, αντιδρώντας στην επιβολή της αύξησης κατά 40% των διοδίων στα Μάλγαρα αλλά και στην πιθανή λειτουργία του σταθμού στο Αιγίνιο και στα πλευρικά διόδια Λεπτοκαρυάς.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Επιμελητήριο Πιερίας, οι τοπικοί φορείς ύψωσαν τα λάφυρα της επανάστασης και προγραμματίζουν άνοιγμα των Mαλγάρων την προσεχή Κυριακή 12 Δεκεμβρίου από τις 11.00 έως τις 3.00 το μεσημέρι.


Οι κινητοποιήσεις θα συνοδευτούν με διανομή σχετικού φυλλαδίου στους νομούς Πιερίας και Θεσσαλονίκης και τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος τουλάχιστον στους δήμους της Πιερίας.


Κάτοικοι και επαγγελματίες χαρακτηρίζουν προκλητική την αύξηση διοδίων και εμπαιγμό την πληροφορία που έχει γράψει το www.protothema.gr, ότι ενδέχεται να λειτουργήσουν τα διόδια του Αιγινίου αλλά και τα διόδια της Λεπτοκαρυάς πριν ολοκληρωθούν τα παράλληλα έργα.


Φορείς όπως η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, υποστηρίζουν ότι τα διόδια πλήττουν την τουριστική κίνηση του νομού και ζητούν να επανέλθει το κόστος των διοδίων των Μαλγάρων στα 2 ευρώ που πρόσφατα η τιμή τους εκτινάχθηκε στα 2.80 ευρώ ενσωματώνοντας και την χασούρα από την μην λειτουργία του Αιγινίου.


Η κυβέρνηση δια του αρμοδίου υπουργού κ. Δημήτρη Ρέππα, έχει προεξοφλήσει ότι η τιμή του διοδίου έγινε «αλμυρή» εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας του Αιγινίου. Παρόλα αυτά η κοινοπραξία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου που κατασκευάζει το Μαλιακός-Κλειδί, δεν έχει συναινέσει στην «παραχώρηση» του υπουργείου και δείχνει να επιμένει στην λειτουργία του σταθμού στην Πιερία..





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση