Ad Code

Responsive Advertisement

 Μόλις 200.000 ευρώ πρόστιμο για τη συντριβή του Κονκόρντ


Η Continental Airlines και ένας μηχανικός της είναι οι ένοχοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια για το ρόλο τους στη συντριβή το 2000 του υπερηχητικού αεροπλάνου Κονκόρντ, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 113 άνθρωποι, σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε σήμερα γαλλικό δικαστήριο.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, η αεροπορική εταιρία θα πληρώσει πρόστιμο μόλις 200.000 ευρώ ενώ αθωώθηκαν οι τρεις διοικητικοί υπάλληλοι της Γαλλικής Πολιτικής Αεροπορίας. Το αεροσκάφος, τυλίχτηκε στις φλόγες τον Ιούλιο του 2000 στο αεροδρόμιο του Παρισιού, Charles de Gaulle και συντρίφτηκε λίγα λεπτά αργότερα σε ξενοδοχείο, αφήνοντας συνολικά 113 νεκρούς. Σύμφωνα με αναφορά των ειδικών, το Concorde είχε συγκρουστεί με μεταλλικό εξάρτημα που ξεκόλλησε από αεροσκάφος της Continental κατά την απογείωσή του.
Ωστόσο οι συνήγοροι της εταιρείας Continental Airlines δήλωσαν ότι μπορούν να αποδείξουν πως το υπερηχητικό τζετ, έπιασε φωτιά πριν συγκρουστεί με το αντικείμενο.
Από τα θύματα της σύγκρουσης, οι τέσσερις βρίσκονταν στο ξενοδοχείο ενώ 109 ήταν επιβάτες του αεροσκάφους εκ των οποίων οι περισσότεροι, Γερμανοί τουρίστες που ταξίδευαν στη Νέα Υόρκη για να απολαύσουν κρουαζιέρα στην Καραϊβική.

 http://ksipnistere.blogspot.com




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση