Ad Code

Responsive Advertisement

Η Intel διαψεύδει τις πληροφορίες του Wikileaks


Η αμερικανική γιγαντιαία εταιρεία κατασκευής μικροεπεξεργαστών Intel διέψευσε τις πληροφορίες του Wikileaks που κάνουν λόγο για "πιέσεις" της Intel στην Ρωσία για να την αναγκάσει να χαλαρώσει τους κανόνες εισαγωγής κρυπτογραφικού υλικού.

"Είναι απλά ένα εφεύρημα", δήλωσε ένας αξιωματούχος της Intel στη Ρωσία, ο Ντένις Γκούντιμ, στο πρακτορείο RIA Novosti.

"Δεν αναγκάσαμε κανένα και η προσέγγιση της FSB (Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας), ήταν πολύ εποικοδομητική", πρόσθεσε.

Ένα διπλωματικό τηλεγράφημα από την αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα, το οποίο επικαλείται το Wikileaks, ανέφερε ότι η Intel έχει ασκήσει "πιέσεις σε υψηλό επίπεδο" στη Ρωσία για την εισαγωγή στην χώρα κρυπτογραφικού υλικού, συμπεριλαμβανομένων και κινητών τηλεφώνων.

Σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία, είναι αναγκαίο να εξασφαλιστεί άδεια, δηλαδή μια συμφωνία της FSB, για την εισαγωγή κρυπτογραφικού υλικού . Αλλά η απόκτηση αυτής της άδειας μπορεί να πάρει έως και έξι μήνες.

Για να συντομεύσει τη διαδικασία αυτή, η Intel άσκησε πιέσεις στη ρωσική κυβέρνηση, αναφέρεται στο τηλεγράφημα με ημερομηνία 3 Νοεμβρίου του 2009.
http://www.i-reportergr.com/2010/12/intel-wikileaks.html




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση