Ad Code

Responsive Advertisement

Τελέστηκε το μνημόσυνο του Τ. Παπαδόπουλου


Το ετήσιο μνημόσυνο του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου τελέστηκε σήμερα χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζος εκφώνησε επιμνημόσυνο λόγο, επισημαίνοντας ότι ο Τ. Παπαδόπουλος εξέφραζε ακέραιη και συμβόλιζε ολοζώντανη την ψυχή και τη συνείδηση του Κυπριακού Ελληνισμού σε κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακόμη ο Α. Λυκουρέντζος τόνισε ότι τρεις ήταν οι κυριότερες επιτυχίες του Τ. Παπαδόπουλου, η ένταξη της Κύπρου στη ζώνη του ευρώ, η οριοθέτηση της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης της Κύπρου και το ηχηρό «όχι» στο σχέδιο Ανάν.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση