Ad Code

Responsive Advertisement

Εθνική συμφωνία για τη διαφάνεια ζητά η ΝΔ


'Όπως τονίζει στο μήνυμα του για την παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας: «Η κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει δεν αφήνει περιθώρια για καμία ανοχή και καμία ολιγωρία. Έχουμε καθήκον να κηρύξουμε τον πόλεμο στη διαφθορά, σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους χώρους».
Στο μήνυμα του δεσμεύεται για αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, διαφάνεια στο «πόθεν έσχες» των πολιτικών, διαφάνεια στη χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων και αναβάθμιση του Κοινοβουλίου. Η ΝΔ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις αλλά η κυβέρνηση «δεν ανταποκρίθηκε» τονίζεται.
Στην δήλωση του Α. Σαμαρά υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ πρόσφατα δημιούργησε Επιτροπή προτάσεων για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, και θα καταθέσει σύντομα τις θέσεις της.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση