Ad Code

Responsive Advertisement

Φέρνουν πυρηνικά όπλα στην Ελλάδα!



Φέρνουν πυρηνικά όπλα στην Ελλάδα!Πυρηνικές βόμβες φέρνουν στην Ελλάδα οι Αμερικανοί.Ήδη βρίσκεται στην 116 Πτέρυγα Μάχης τις τελευταίες ημέρες κλιμάκιο Αμερικανών αξιωματικών τεχνικών  και κάνει τους τελικούς ελέγχους των έξι θόλων που είναι «θαμμένοι» κάτω από μια ενιαία «αποθήκη-αστακό»
Όπως αποκαλύπτει  η «PRESS Time», μετά από μυστική συμφωνία οι ΗΠΑ αρχίζουν να φέρνουν στη χώρα μας πυρηνικά όπλα, ενώ η Ελλάδα ενσωματώνει μία Μοίρα F-16 Block 52+ στην πυρηνική δύναμη του ΝΑΤΟ!
Οι πυρηνικές κεφαλές, 24 στον αριθμό, θα εγκατασταθούν το αμέσως επόμενο διάστημα στην αεροπορική βάση του Αράξου, όπου ήδη βρίσκεται κλιμάκιο Αμερικανών ειδικών, οι οποίοι ελέγχουν τα υδραυλικά συστήματα των αποθηκών που θα τις «φιλοξενήσουν». Η χώρα μας έχει ήδη εκπαιδεύσει πιλότους και όχι μόνο στα πυρηνικά…
Ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος ουσιαστικά δεν διέψευσε αυτές τις πληροφορίες, λέγοντας ότι «δεν έχει αλλάξει τίποτα στον σχεδιασμό της πυρηνικής αποτροπής. Η Ελλάδα ιστορικά συμμετέχει στον σχεδιασμό αυτό (σ.σ.: του ΝΑΤΟ), διαθέτοντας Μοίρες αεροσκαφών διπλής χρήσης», ενώ όταν ρωτήθηκε για τα ελληνικά F-16 που ενσωματώθηκαν στην πυρηνική δύναμη του ΝΑΤΟ είπε: «Η Ελλάδα ανανεώνει τον στόλο μαχητικών αεροσκαφών με βάση τις εθνικές της ανάγκες. Άλλωστε ούτως ή άλλως πρόκειται για αεροσκάφη διπλής χρήσης, που μπορούν να φέρουν και κάποια τέτοια στοιχεία».
Η «φωλιά»
Οι πυρηνικές βόμβες θα μεταφερθούν στην 116 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στον Άραξο. Γιατί όμως εκεί; Από το 1996 εκεί έχουν κατασκευαστεί 6 ειδικοί Θόλοι Αποθήκευσης Όπλων (Weapons Storage Vault/WSV). Οι θόλοι, επί της ουσίας ειδικές αποθήκες πυρηνικών κεφαλών, κατασκευάστηκαν από την αμερικανική εταιρεία Bechtel National Inc (κατασκεύασε το γιγα-φράγμα του Χούβερ και έχει πάρει χιλιάδες δουλειές σε όλο τον κόσμο, αμυντικές και μη) έναντι 11,6 εκατ. δολαρίων.
Οι θόλοι κατασκευάστηκαν καθώς το προσωπικό της βάσης του Αράξου ήταν μικτό. Δηλαδή αποτελούνταν από Έλληνες και Αμερικανούς της 731ης Μοίρας Υποστήριξης (Munitions Support Squadron/MUNSS), ειδικευμένους στα πυρηνικά.
Οι βόμβες αυτού του είδους, άγνωστες στον αριθμό, μεταφέρθηκαν από τον Άραξο στη βάση του Αβιάνο στην Ιταλία και στη συνέχεια στο Ραμστάιν της Γερμανίας το 2001, όταν και ανεστάλη επισήμως η λειτουργία της ελληνοαμερικανικής μονάδας.
Η μεταφορά έγινε βέβαια με κάθε μυστικότητα και διαψεύστηκε γιατί, όπως είχε επισημάνει και ο πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, πώς μπορούσε κανείς να επιβεβαιώσει ότι έφυγαν όπλα, τα οποία ποτέ δεν είχε κανείς βεβαιώσει ότι είχαν έρθει;…
Το γιατί λοιπόν τα πυρηνικά μεταφέρονται σε αυτή τη βάση το επιβεβαιώνει η ιστορία. Εκεί υπάρχουν οι ειδικά κατασκευασμένες (ανθεκτικές στους χειρότερους βομβαρδισμούς και προσβολές από επίγεια στρατεύματα) αποθήκες, στις οποίες θα μπορούν να φυλαχθούν οι πυρηνικές κεφαλές. To κλιμάκιο των Αμερικανών αξιωματικών τεχνικών βρίσκεται στην 116 Πτέρυγα Μάχης θέλουν να δουν αν όλα τα εγκαταστημένα υδραυλικά συστήματα λειτουργούν όπως την πρώτη μέρα (συντηρούνται φυσικά από την Π.Α.) και αν υπάρχουν θέματα ασφαλείας, καθώς τα όπλα που θα τοποθετηθούν είναι μεγάλης ισχύος και πολύ επικίνδυνα.
Θα τα μεταφέρουν Έλληνες πιλότοι
Έλληνες πιλότους και άλλους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας έχει εντάξει το ΝΑΤΟ στο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα για τη χρήση και τη συντήρηση των πυρηνικών του όπλων. Θα είναι οι Έλληνες οι οποίοι θα μεταφέρουν τις πυρηνικές βόμβες και θα τις ρίξουν αν, ο μη γένοιτο, τους δοθεί τέτοια εντολή από το ΝΑΤΟ…
Σύμφωνα με πληροφορίες της «PRESS Time», τις πυρηνικές βόμβες θα μεταφέρει μία Μοίρα ελληνικών F-16 τελευταίας γενιάς. Οι πιλότοι της έχουν συμμετάσχει σε κοινές αεροπορικές ασκήσεις με τις αμερικανικές δυνάμεις, πραγματοποιώντας εικονικούς βομβαρδισμούς στόχων ώστε να εξειδικευτούν στη χρήση των πυρηνικών όπλων.
Ο υπουργός κ. Βενιζέλος ρωτήθηκε για την εκπαίδευση των συμπατριωτών μας στα πυρηνικά και το επιβεβαίωσε (!) λέγοντας ότι «σε όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ μετέχουν και Έλληνες αξιωματικοί».
Προφανώς οι αξιωματικοί αυτοί θα τοποθετηθούν στη βάση του Αράξου, όπου θα εγκατασταθεί και αμερικανικό κλιμάκιο υποστήριξης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το προσωπικό της βάσης θα είναι μικτό και πως ουσιαστικά οι Αμερικανοί θα αποτελούν το «ground team» που θα ασχολείται με τη συντήρηση, τη φύλαξη και τη φόρτωση των πυρηνικών κεφαλών στα ελληνικά αεροσκάφη.
Το μικτό προσωπικό θα κάνει ό,τι έκαναν και οι προκάτοχοί του στο ίδιο μέρος, μέχρι και το 2001, οπότε και μεταφέρθηκαν οι πυρηνικές βόμβες τύπου Β-61 από το κλιμάκιο Αμερικανών της 731ης Μοίρας Υποστήριξης (Munitions Support Squadron/MUNSS).
Σύμφωνα με δήλωση αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρέτησε στον Άραξο: «Οι Αμερικανοί είχαν πρόσβαση σε όλα τα τμήματα της βάσης, ενώ υπήρχαν και τμήματα στα οποία είχαν πρόσβαση μόνο αυτοί».
Τον Δεκέμβριο του 1995 το μικτό προσωπικό στη βάση του Αράξου έλαβε την ανώτερη τιμητική διάκριση για το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητάς του.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση