Ad Code

Responsive Advertisement

...Ανοίξτε τα σύνορα τώρα!


Οι Ηνωμένες Πολιτείες απηύθυναν έκκληση προς όλα τα κόμματα της Ακτής του Ελεφαντοστού να σεβαστούν το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών μετά από την ανακοίνωση της εκλογικής επιτροπής ότι προσωρινός νικητής ανακηρύσσεται ο Αλασάν Ουατάρα.

«Αξιόπιστες εκτιμήσεις των εκλογικών παρατηρητών χαρακτηρίζουν τη διαδικασία ελεύθερη και δίκαιη και κανένα κόμμα δεν επιτρέπεται να παρεμποδίσει περαιτέρω την εξέλιξη των εκλογών», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Μάικ Χάμερ.


Στο μεταξύ και πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί ζητά από τους επικεφαλής και τις αρχές της Ακτής του Ελεφαντοστού να επιτρέψουν την ταχεία ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας «μέσα σε κλίμα ειρηνικό» για να αναδειχθεί ο πρόεδρος της χώρας, αναφέρεται σε ανακοίνωση του μεγάρου των Ηλυσίων.


Ωστόσο ο στρατός της Ακτής του Ελεφαντοστού ανακοίνωσε απόψε ότι έχει κλείσει τα χερσαία, εναέρια και θαλάσσια σύνορα της χώρας μετά την ανακοίνωση ότι ο Αλασάν Ουατάρα ανακηρύχθηκε νικητής των προεδρικών εκλογών της Κυριακής έναντι του προέδρου Λοράν Γκμπάγκμπο.


«Τα σύνορα από αέρος, ξηράς και θάλασσας της χώρας είναι κλειστά για κάθε κίνηση από σήμερα στις 20.00 της 2ας Δεκεμβρίου 2010 και μέχρι νεοτέρας», δήλωσε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος Μπάρμπι Γκοχόρου και συμπλήρωσε  «Οι διάδρομοι της στρατιωτικής αεροπορικής βάσης του Αμπιτζάν συμπεριλαμβάνονται επίσης στο μέτρο».





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση