Ad Code

Responsive Advertisement

Απάτη εκατομμυρίων στην Citibank στην Ινδία


Έρευνα σε βάρος στελεχών της Citibank στην Γκούργκαον, μια πόλη έξω από το Νέο Δελχί, διεξάγει η Αστυνομία, για μια ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με σκοπό την εξαπάτηση πλούσιων πελατών της.

Υπάλληλοι της τράπεζας στην Γκούργκαον, όπου εδρεύουν πολλές θυγατρικές ξένων εταιριών στην Ινδία, φέρονται να παραποίησαν επιστολές για να πείσουν περίπου 40 πλούσιους πελάτες να συμμετάσχουν σε μια ανύπαρκτη επενδυτική «ευκαιρία», σύμφωνα με την ινδική εφημερίδα Economic Times.


Η απάτη αφορά σχεδόν 4 δισεκατομμύρια ρουπίες (88 εκατ. δολάρια) και ήρθε στο φως το Δεκέμβριο, όταν ένας από τους πελάτες αναφέρθηκε στην επένδυση μιλώντας σε ένα από τα διευθυντικά στελέχη της τράπεζας.


Σε ανακοίνωσή της η Citibank ανέφερε ότι ερευνά ύποπτες συναλλαγές και ότι το θέμα έχει ανατεθεί  σε όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές και υπηρεσίες επιβολής του νόμου.


Τον περασμένο μήνα, στελέχη κρατικών τραπεζών και μιας ασφαλιστικής εταιρίας στο Μουμπάι συνελήφθησαν στο πλαίσιο εξελισσόμενης έρευνας για δωροδοκίες ύψους 200 εκατ. δολαρίων με σκοπό να εγκριθούν δάνεια για εταιρίες ακινήτων.





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση