Ad Code

Responsive Advertisement

Πλήγμα στην αμερικανική διπλωματία οι αποκαλύψεις WikiLeaks


Σημαντική ζημιά προκάλεσαν στην αμερικανική διπλωματία οι αποκαλύψεις του ιστότοπου Wikileaks, σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο του State Department.

«Πιστεύω πως οι αποκαλύψεις του WikiLeaks προκάλεσαν σημαντική ζημιά στη διπλωματία μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουίλιαμ Μπερνς, υφυπουργός Εξωτερικών για Πολιτικές Υποθέσεις, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Σαντιάγο, στο πλαίσιο μιας περιοδείας σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Ερωτηθείς για τα μέτρα που θα λάβει η Ουάσινγκτον προκειμένου να αποκαταστήσει αυτές τις σχέσεις εμπιστοσύνης, ο πολιτικός διευθυντής του State Department απάντησε: «κατ΄αρχήν, να αναγνωρίσουμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο».

«Θα προσπαθήσουμε να διαβεβαιώσουμε τους εταίρους μας για τα μέτρα που θα λάβουμε και πως θα προστατεύσουμε την εμπιστευτικότητα των συνομιλιών στο μέλλον», συνέχισε ο Ουίλιαμ Μπαρνς.

zoogla.gr




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση