Ad Code

Responsive Advertisement

Βούγιας: Βίαιες αλλά υποχρεωτικές οι αυξήσεις

Με τις νέες αυξήσεις στις τιμές εισιτηρίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς να επιβαρύνουν τους πολίτες, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρος Βούγιας, δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλες αυξήσεις μέσα στην επόμενη διετία.


«Οι αυξήσεις στα εισιτήρια ήταν βίαιες, αλλά υποχρεωτικές», υπογράμμισε, τονίζοντας πως δεν υπήρχε το περιθώριο να οδηγηθούμε σταδιακά σε αυξήσεις. Σε συνάντηση που θα έχει με την υπουργό Εργασίας, όπως σημείωσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ, θα προτείνει την προσθήκη των ανέργων με χαμηλό εισόδημα στις ειδικές κατηγορίες που δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο.
«Οι συγκοινωνίες γίνονται πιο βιώσιμες και αυτό είναι το σημαντικό», επισήμανε, ενώ με αφορμή το διάλογο με τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες σημείωσε ότι «οι μειώσεις αποδοχών είναι αυτές που προτείνονται και δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλες».
Αναφέρθηκε, τέλος, στο θέμα των διοδίων που έχει ανακύψει το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται τη μείωση των τιμών με τις εταιρείες.
cosmo.gr
Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση