Ad Code

Responsive Advertisement

Κινητοποιήσεις φαρμακοποιών μετά τη ρήξη


Η μετωπική σύγκρουση φαρμακοποιών - Υπουργείου Υγείας για το νέο πακέτο ανοίγματος στο επάγγελμά τους, βάζει λουκέτο στα φαρμακεία του Πειραιά τη Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ αναμένονται από την Τετάρτη κινητοποιήσεις και στην υπόλοιπη χώρα. 
Για τους φαρμακοποιούς προβλέπεται απόλυτη απαγόρευση σε κάθε περιορισμό στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ενώ απελευθερώνεται πλήρως το ωράριο με λειτουργία των φαρμακείων, Σάββατο και απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης. 
Ανένδοτοι δηλώνουν και οι πολιτικοί μηχανικοί για τους όρους απελευθέρωσης, ενώ βλέπουν καταρχήν θετικά τις αλλαγές οι δικηγόροι. 
Τα υπουργεία Υγείας και Οικονομικών παρουσιάζουν τα σχετικά νομοσχέδια στο υπουργικό συμβούλιο και στη Βουλή, την Τετάρτη.



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση