Ad Code

Responsive Advertisement

Μπλόκο στους Αμερικανούς

Μόνον Ασιάτες και Ευρωπαίοι επενδυτές θα μπορούν να συμμετάσχουν στην ιδιωτική τοποθέτηση της Goldman Sachs στο Facebook λόγω... ασυμβίβαστου της χρηματοδότησης από την αμερικανική νομοθεσία. Η τοποθέτηση της τράπεζας στην ιστοσελίδα αναμένεται να ξεπεράσει το 1,5 δισ. δολάρια
Η Goldman Sachs Group απαγόρευσε στους Αμερικανούς επενδυτές να μετέχουν στην ιδιωτική τοποθέτηση που αναμένεται να αυξήσει μέχρι και 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια τη συμμετοχή της στο σάιτ  κοινωνικής δικτύωσης Facebook.
Η επενδυτική τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφάσισε να περιορίσει τους  μελλοντικούς μετόχους της  στην Ασία  και στης Ευρώπη, διότι έκρινε ότι υπάρχει   ασυμβίβαστο  με τους νόμους που διέπουν τις ιδιωτικές τοποθετήσεις στις ΗΠΑ.

Σε δήλωσή της, η Goldman Sachs είπε ότι έλαβε την απόφαση μόνη της και "πιστεύει ότι αυτή είναι η πιο συνετή πορεία  που έπρεπε  να ακολουθηθεί."

Η εξέλιξη έρχεται μετά την είδηση ότι η Goldman Sachs και η ρωσική επενδυτική εταιρεία Digital Sky Technologies, πραγματοποίησαν επένδυση 500 εκατ. δολ. στο Facebook, σε μία συμφωνία που αποτιμά την εταιρεία στα 50 δισ. δολάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία χρηματοδότησης της αμερικανικής τράπεζας υπολογίζεται κοντά στα 450 εκατ. δολάρια, ενώ αυτή της ρωσικής εταιρείας στα 50 εκατ. Εκτός αυτού, η Goldman Sachs διατηρεί το δικαίωμα πώλησης ποσοστού αξίας έως και 75 εκατ. δολαρίων στην Digital Sky.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal  σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η αξία του Facebook στα 50 δισ. δολάρια, τότε θα ξεπεράσει την αξία άλλων εταιρειών του κλάδου, όπως είναι η Ebay, το Yahoo, ακόμη και η Time Warner.

http://24wro.blogspot.com
Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση